5 tips til hvordan du kan få de beste tilbudene på klær

Square

For unge så er shopping av klær ganske tilfeldig. Man ser noe man bare må ha uten å tenke på fremtidig bruk og pris. Mange klær blir liggende i klesskapet eller kastet i søpla. Men jo flere feilaktige kjøp man gjør, jo mer kan det gå ut over økonomien. Akkurat slik som strømpriser, drivstoffpriser og alt annet nå øker, så er alle råd gode når det gjelder sparing.

Nye klær vil man jo ha, så hvordan kan man gjøre mer for å få lavere pris. Det er kvalitet som selger, selv om merkevare har veldig mye å si for mange. Skal man ha nye bukser, så er det ofte Nelly og Gina Tricot som gjelder. Men selv dyre kvalitets-klær kan man få tak i på en rimeligere måte.

1.Vær alltid online

Trenger du rimeligere klær bør du ha ett batteri som er nytt. Det kan man få ved å bestille iPhone batteri billig, og skifte det selv. Et gammelt batteri kan gjøre at du ikke oppnår kontakt med nettverket når du er på reise.

2.Bli medlem

Når man skal få tilbud før alle andre så bør man skaffe seg et medlemskap eller rett og slett bare sende inn ønske om nyhetsbrev. Da får man tilsendt skreddersydde rabatter på klær man elsker. Det er ganske enkelt å sjekke e-posten på en mobil som fungerer og har en skjerm som ikke er knust.

3.Sammenligne prisene

Mange har begynt å garantere pengene tilbake dersom de ikke holder det de lover. Derfor bør du sjekke prisjakt på mobilen din fra tid til annen. Her får du klar beskjed om klærne du bestilte er billigst. Er de ikke det, så er selskapet villig til å gi tilbake det overskytende beløpet.

4.Få nyhetsvarsel på mobilen

Det kan være så enkelt at du setter på varsling på appen du har lastet ned. Da vil selskapet bruke teknologi for å varsle deg om prisfall og tilbud på klær du har sett på. Det kan være at salget er på vei til å avsluttes eller at en ny kolleksjon skal fases inn.

5.Kjøp brukt, omsy klær, bytte klær

Det er mange trender som kommer fordi økonomi og miljø står i fokus. Det er noe man kan dra nytte av når man skal finne nye klær. Brukt blir ofte kastet fordi det ikke passer, men det kan hende det passer det. Sørg for å skaffe basis-plagg du kan anvende i mange sammenhenger.