Tapet er moderne igjen

Square

Tapet har blitt moderne, og både mønstre og farger er tilbake. Det finnes tapet for alle rom i hjemmet, og det er forholdsvis enkelt både å sette opp og bytte tapet. Dermed kan dette være en rimelig form for oppussing, som gir deg mulighet til å sette farge på hverdagen.

Tapet muntrer opp

Fine farger og mønstre er oppmuntrende. Et kjøkken i friske farger er oppkvikkende om morgenen, samtidig som det er lunt og behagelig om kvelden. Om vinteren kan du bringe inn blomster og blad gjennom tapet. Besøk familietapeter.no og søk på tapet kjøkken for å finne de perfekte trendene til kjøkkenet. Du finner også tapeter til alle andre rom. Med tape er det enkelt å lage en egen stemning i hvert enkelt rom. Du finner selvsagt også ensfargede tapet, og tapet med duse mønstre som holder seg moderne i mange år.

La barna velge tapet selv

Når du skal velge tapet til barnerom og ungdomsrom, bør de yngste naturligvis være med på å bestemme. Et tapet til barnerommet kan gjerne være fargerikt og morsomt, enten med spennende dyr eller eventyrfigurer. Hester, hjerter, romvesen og blomster er andre populære motiv blant de minste. Til ungdommer kan du velge tapet med grafittimønster, kart eller skrift. Eller hva med et tapet barna eller ungdommene selv kan tegne på? Kunsten kan vaskes vekk hvis du vil endre den.

Lær deg å tapetsere

Hvis du aldri har lagt tapet, er det sikkert et par ting du lurer på. Heldigvis er det enkelt å finne gode tips på nettet, eller du kan snakke med noen du kjenner som har tapetsert. Du kan fint gjøre jobben selv, og ungdommer kan gjerne være med på å tapetsere eget rom. Det er en fin trening til de en gang skal flytte til sitt eget hjem.

Det vanligste er å bruke samme tapet på alle vegger i samme rom, men du kan også kombinere flere tapet i ett rom. Da er det best å kombinere ensfarget med mønstret, eller velge mønster som matcher hverandre. Men alt er lov, bare prøv deg fram og tenk gjennom helheten før du begynner å legge tapetene på veggen.