Interiør som kan inspirere til klesmote

Square

Mangler du inspirasjon til hverdagslige antrekk som er mer enn bare kjedelig plagg? Da kan du slappe av noen minutter mens du leser denne artikkelen om interiør som kan inspirere deg. Du er tross alt hjemme og blar i noen magasiner? Se litt på hva interiør-ekspertene sine.

Tepper

Teppene legger man på fordi man vil pynte opp et ellers kjedelig gulv. De kommer i mange mønster og farger. Noen slike ulltepper gir kalde føtter varme og passer perfekt til den delen av rommet. Tepper er som det lille ekstra man trenger for å kle seg slik man vil. For akkurat som klær så har de en funksjon, men det du er ute etter en det perfekte uttrykket, enten vågalt eller stilrent. Ulltepper i et hus viser sans for design og interiør.

Tapeter

Tapeter har ofte duse farger og spennende mønster. Noe ganske psykedelisk til tider, men det kan overføres til klesmoten. De er nesten som flotte sommerkjoler man kan kle på seg en deilig vårdag. Tapetene passer ikke alltid til ulltepper, selv om det er din oppgave å kombinere dem slik at det ser bra ut. En måte er å se på mønstrene og få inspirasjon til plagg man kan sy selv. Det kan bli rene statement-plagg. Tapeter er svært moderne igjen, så bruk det som inspirasjon.

Dekorasjon

Dekorasjon spiller på de kreative sansene våre. Dekorasjon, enten det er blomster, kunst eller engler i tusen fasonger, så er de akkurat som smykker man kan kle på seg. Et motedesign er ikke noe uten disse accessoirene. Det kan også gi klærne dine et ekstra løft, når du enten skal på en bytur eller ut med venner.

Møblene

Hvordan kan møblene inspirere deg til å leke med klesmote? Vel, her er noen grunner til at de kan gjøre det:

  • Møblene har nyttige funksjoner
  • Møblene har unike design
  • Møblene utfyller et rom
  • Møblene har ulike materialer
  • Møblene skaper komfort

Det vil nok se litt klossete ut å designe en jakke basert på møbler, men poenget ligger nettopp i det å leke med de geometriske formene. De som lager klær bruker ofte å dele kroppen inn i bokser, og slik mote kalles gjerne abstrakt mote. Det motsatte er organisk design, som baserer seg på naturens mangfold. De gir deg den rette komposisjonen.

KJøleskapet

Det er ikke alltid kjøleskapet gir deg gode vibber. Men likevel så kan det hende det vekker noen tanker i deg. Slik som å spise restemat, ha gode ingredienser og få inspirasjon fra de fargerike produktene. Kanskje du kan bli inspirert til å spare penger på klær eller bruke ting som kan kombineres. Kjøleskapet er ikke et rom for inspirerende interiør, men heller gourmet opplevelser som øker kreativiteten.

Kort oppsummert så mener vi du kan få mye inspirasjon til dine neste klesvalg. Det handler om å se hva som fins rundt seg og ta inn med alle sanser. Lev godt, opplev mer og bruk alt du har hjemme til å inspirere deg med klesmoten.