Klesstilen som er skapt for deg!

Square

Det å gå med moteriktig klesstil handler ikke bare om dyre klesplagg, vesker og sko. En moteriktig klesstil handler om mye mer enn det! Det handler om å utrykke seg selv, forbedre selvtilliten og selvbildet, og øke kreativiteten.

Å holde klesstilen oppe er som en hobby! Det å ha en hobby er svært tidkrevende, og gir deg mange gode fordeler. Studier har vist at det å ha en hobby reduserer stress og andre belastinger som angst. Ved å sørge for å ha moteriktige klær, kan du enklere utrykke deg selv og øke ferdighetene dine til det ekstreme.

Det er mye du kan gjøre for å holde klærne moteriktige, og det er slett ikke mye som kreves. Alt du behøver er tid, kreativitet og å ha de riktig holdningene om at alt kommer til å se bra og flott ut! Det er viktig å ikke la deg overtenke og stresse mens du utrykker deg selv.

Farger har blitt svært populært, og du bør derfor fylle opp klesskapet ditt med lyse farger i alle slag! Oransje, rosa, rød eller blå – ta hele regnbuen dersom du ønsker det. Det å ha på seg fargerike klær er det nye!

Nå har det blitt veldig innenfor å gå med forrige sesongers trender. Dette gjelder trender fra hele 2000-tallet, med farger, kreative tegninger og små unike detaljer! Det å bringe tilbake fortiden er det nye!

Klesplagg har ofte vært med på å skape kroppspress. Klær har alltid vært trange, små og gjennomsiktige, rett og slett designet for det perfekte kroppsidealet. I dag har alle trange bukser og gjennomsiktige topper blitt kastet bort. Unge jenter går nå med store bukser, hettegensere og en fin liten veske på skulderen sin. Det er mer innenfor å se komfortabel og selvsikker ut i antrekkene sine enn det var før. Alt handler i dag om komfort!