Slik får du råd til en kapselgarderobe

Square

Det er mange ting man bør tenke på når man skal ha en fin garderobe. Klærne skal passe, de skal være trendy, man skal ha råd til dem og man skal ha plass til dem – for å nevne noe. Da kan løsningen være en kapselgarderobe, men hvordan skal du ha råd til den?

Et lite forbrukslån kan kickstarte den nye garderoben hvis du trenger noen ekstra kroner for å komme i gang. Hvis du skal bruke et lån til å kjøpe klær, bør du derimot være helt sikker på at dette er klær som er verdt det, og som du kommer til å bruke i flere år fremover. Du bør ikke bruke et forbrukslån til å kjøpe et plagg du kun bruker i én sesong, men til å kjøpe tidløse klassikere som aldri går av moten.

Kjendiser har hivd seg på trenden

Jenny Skvalan er en av flere kjendiser som har snakket positivet om kapselgarderober de siste årene. En kapselgarderobe handler om at du skal ha en liten garderobe men en rekke nøkkelplagg, som kan mikses og matches med hverandre. Dette er noe kjendisene er veldig gode til, og som er svært trendy akkurat nå.

Når du skal ha en slik garderobe kan du med fordel investere i plagg av god kvalitet, selv om disse koster en del mer. Samtidig, hvis du tenker over at du kjøper færre plagg – kan du fort ende opp med å betale mindre til slutt, selv om hvert plagg koster mer enn det du er vant til.

Så hvilke merker skal du se etter? Merker som Filippa K og A.P.C. passer fint når du skal sette i gang, men hvis du synes disse er litt dyre så finnes det også utrolig mye fint hos COS og Arket. Arket finnes kun på nett, men handler du over en hvis sum så får du gratis frakt. Du kan dermed lett klikke hjem en ny kapselgarderobe på 1-2-3.

Men du, husk at det er viktig at du tenker over hvilken stil du ønsker før du setter i gang. Siden en kapselgarderobe består av få plagg, bør du være trygg på at de i alle passer stilen din.