Dette er vårens trender!

Square

Solen skinner, treerne blomstrer og det er vår i luften. Dagene blir lengre, nettene blir lysere og det er på tide å oppdatere vårgarderoben! Her er de tre hotteste vårtrendene som vi ikke kan vente på å tilføye til garderoben.

1. Pastel, pastel, pastel!

Denne våren er det farger, og særlig pastellfarger som hitter. Den fine violette fargen kan lett fiffe opp et hvert antrekk og passer fint sammen med både blå jeans eller et hvit skjørt. En mild pastelfarget vårgul er også i vinden, og den freshe fargen gir sterke vår viber! Også pastellgul har mange bruksområder, og ville passe bra sammen med et par hvite sneakers eller en beige trench-coat.

2. Sykkelshorts er tilbake

Street-wear inkorporerer ofte treningstøy i antrekkene, og vårens street-wear trend er en kjenning fra fjor, nemlig sykkelshorts. Style disse med en oversized genser eller t-skjorte, et par statement øreringe og noen fete sneakers og du har vårantrekket på plass! Og for litt ekstra oppmerksomet – Gå for en sykkeshorts med et fett, fargerikt print, som f.eks. Aim’n gjør.

3. Satin skjørt

Disse lette, flagrende og skinnende skjørt er perfekte en varm sommerdag. Gå for slip-on versjonen, eller ha større bevegelsesfrihet med den klassiske “slå-om” varianten. Satinskjørt kan brukes både i hverdagen og til fest, og tilføyer en bølget tekstur til antrekket. Kombiner med en strikkegenser, sandaler eller hvite sneakers og et par store øreringer.