Klær og hva de sier

Square

I denne artikkelen skal vi snakke om klær, men først og fremst så skal vi diskutere hva klærne våre sier om oss. Derfor skal vi begynne med en mer nøyaktig definisjon av mote. Etter dette skal vi vise til hva det vil si å følge moten, og hva det vil si å følge sin egen individuelle retning.

Mote

Når vi snakker om mote så snakker vi altså om en mer kollektiv forståelse for stil. Du vet kanskje at vi ikke har på oss klær bare på grunn av praktiske årsaker, selv om dette også er en av grunnene. Nei, den vanligste grunnen til at vi har på oss klær er også for å uttrykke oss selv. Mote er derfor altså en slags felles konsens om hva disse tidene vi lever i kan konkluderes med. Mote er en enighet om at det som “foregår” rundt oss kan kvernes ned til denne typen stil som klærne våre reflekterer.

Det å gå ha på seg egne klær, viser enten at man er uenig i hva verden prøver å si, eller at man lever et annet liv, i en annen verden som har sine egne måter å uttrykke seg selv på. Dersom du har lyst på å uttrykke deg selv så kan du finne billige måter å gjøre dette på gjennom å bruke en nelly rabattkode som du kan finne i lenken som er lagt ved.

Å uttrykke seg selv

Det å uttrykke seg selv kan være veldig viktig for oss. For det første så kan det tilby oss en slags psykologisk ankring til den identiteten som vi har fått i livet. På denne måte så kan det altså være veldig sunt å ha sin egen stil når man kler seg, men samtidig så vil man ikke havne helt utenfor samfunnet heller.

Det å ha peiling på mote kan derfor være veldig sunt for alle sammen. Det anbefales å prøve å forstå intuitivt hva det er som er viktig når vi skal velge hvilken stil vi skal kle oss i. Det første og mest praktiske er selvfølgelig viktig, fordi det viser en forståelse og bevissthet av våre omgivelser. Samtidig så kan det å kle seg smart og riktig for enhver anledning vise en slags evne for å være forberedt. På sin egen måte så kan dette være et slags signal til mennesker rundt deg, og kan faktisk fungere som en slags teknikk til å kommunisere både din personlighet og andre ting uten å si et eneste ord.

Vær derfor veldig forsiktig med hvordan du går kledd, fordi det kan faktisk påvirke livet ditt til en mye større grad enn du skulle tro. Kle deg godt til enhver anledning, og legg litt sjel i det!