Slik får du råd til drømmegarderoben

Square

Er du glad i mote, og drømmer om den perfekte garderoben? Mote kan vært dyrt, og det er ikke alle forunt å få den garderoben de drømmer om. For noen er det kanskje naturlig å ta opp et lite lån fra https://www.centum.no for å få råd til alle klærne de ønsker seg, mens andre søker alternative metoder i søken om den perfekte garderoben.

Prøv deg på en capsule-garderobe

Jenny Skavland har nylig lansert sin egen kolleksjon for Pierre Robert, og med det introdusert Norge for et nytt begrep. Det begrepet er capsule-garderobe. Det betyr helt enkelt at du bryter ned garderoben din til nøkkelplagg som alle kan brukes om hverandre. Hvis du investerer i kvalitetsplagg kan en slik garderobe vare i flere år. Siden du kun trenger noen nøkkelplagg er dette en relativt rimelig måte å holde stilen på.

Bytt klær med venner og bekjente

Et annet godt tips er å bytte klær med venner og bekjente … en persons søppel er en annens skatt, osv. Dette er en svært rimelig måte å oppdatere garderoben på, og hvis du har stilsikre venner i vennekretsen er du også garantert noen skikkelig kule funn. Å bytte klær har blitt svært trendy de siste årene, også fordi dette er svært miljøvennlig. For alle som er opptatt av bærekraft, er dette noe man virkelig burde prøve. Bor du i Oslo kan du også delta på bytte-dager på steder som Kulturhuset og Mesh.

Lån klær

De siste årene har det kommet flere og flere tjenester på markedet som lar deg låne designerklær- og tilbehør for en lav sum. Dette er et godt alternativ for alle som ikke ønsker å investere store summer i designerklær, men som likevel synes det er stas å gå i slike klær av og til. Dette er et spesielt godt alternativ ved spesielle alternativer, hvor du trenger en kjole som du trolig kun kommer til å bruke én gang. Å låne blir da mye rimeligere enn å kjøpe kjolen selv.

Selg klærne du ikke bruker

Hvis du ikke ønsker å bytte bort klærne dine, kan du selvsagt også selge klærne du ikke bruker til vanlig – eller som ikke passer lenger. Dette er en smart måte å få inn litt penger på, penger som du kan bruke på drømmegarderoben som du ønsker deg så inderlig. Det finnes mange steder på nett hvor du kan selge de brukte klærne dine, eller du kan sette opp en markedsbok på et marked i nærheten av der du bor.

Ovenfor har du fått mange gode tips til hvordan du kan få drømmegarderoben uten at det trenger å koste skjorta. Så da gjenstår det bare å si: lykke til og god shopping!