De beste vinterplaggene

Square

Nå som kulda har satt inn, er det på tide å rydde plass i klesskapet til varmere plagg. Selv om mange allerede har vintergarderoben liggende klar, er det nok mange som vil oppdage at de mangler noen essensielle elementer, eller som rett og slett vil bytte ut plagg som ikke lenger føles trendy. Derfor har vi satt sammen en liste over de viktigste plaggene man må ha denne sesongen.

Varm på overkroppen

Det er ingenting som er verre enn å fryse på overkroppen om vinteren, og derfor er det lurt å sørge for at man har noen av disse plaggene i skapet. En varm ullkåpe med litt lengde gir varme fra knærne og opp, og for de som ikke tør å prøve ut sesongens knæsje fuksia, kommer man langt med både beige og grått. En kort boblejakke veier lite og det kommer stadig flere modeller på markedet. For de som ikke er fan av skjerf, kan man velge en boblejakke med pelskrage. Selvfølgelig skal man ikke glemme genserne. Også her fins et triks for å slippe unna skjerfet, nemlig varme ullgensere med høy krage. Heller ikke de bukseløse behøver å fortvile denne vinteren, for genserkjolen gjør nemlig et comeback. Det praktiske og komfortable plagget har dukket opp på catwalken, og kommer nå i mange flotte snitt.

Ikke bare julestrømper

Om sommeren veksler man mellom bukser, skjørt og shorts etter været, noe som gjør det vrient å sette sammen antrekk. Denne vinteren er trendene mer tilgivende, og man kommer langt med en samling varme leggings, variert med tettsittende jeans i mørke og nøytrale fargetoner. Siden det er populært med høye støvler denne vinteren, anbefales det å velge bukser og leggings i tynt stoff, slik at man unngår brett ved støvelkanten.