Moteriktig fottøy for vinteren

Square

 

Med glatt føre og bitende kulde er det viktig å sko seg riktig. Man trenger ikke nødvendigvis ha mange par sko for vinteren, men det fins noen basiselementer det er vanskelig å komme foruten dersom man vil være stilig i år.

Høye støvler

Et par høye vinterstøvler er et must for kvinner som vil ta seg ut denne sesongen. Dette er en klassiker som stadig dukker opp i motebildet, og en investering som kan vare i flere sesonger. Dersom man pleier å putte buksene inni støvlene, anbefales det å bruke jeans-leggings, som gjør at man slipper at buksene bretter seg rett over støvelkanten.

Ankelboots

Dersom man bor i et område som opplever hardere klima, kan det være lurt å sørge for at de er vanntette og styre unna semsket skinn, med mindre det er spesialbehandlet for å tåle fuktighet. For en tur ut på byen, anbefales ankelboots, som ofte kommer med litt hæl på, og som tar seg svært godt ut, både til hverdags og til fest.

Pump it up!

For riktig fine selskaper passer det godt med pumps i semsket skinn eller fløyel, og det er selvfølgelig lov å eksperimentere med rødt og burgunder rundt juletider