Komfort er enklere enn man tror

Square

Det er en myte at man ikke kan kombinere komfort og stil. Faktisk er det både lett og rimelig å holde seg komfortabel om vinteren, uten at det går utover den personlige stilen. Hemmeligheten ligger under tøyet, nemlig i selveste undertøyet!

Superundertøy er noe de aller fleste har hørt om. Ofte selges disse i todelte sett, med både over- og underdel, aller helst i ull eller ullblandinger. Siden ull er selvrensende, holder det ofte å henge brukte plagg ut i frisk luft for å fjerne svettelukten. Den siste tiden har det også blitt utviklet tekniske tekstiler av syntetiske stoffer til lavere pris.

Varmen forsvinner raskest ut gjennom ytterpunktene på kroppen, nemlig hodet, hender og føtter. Derfor er det viktig å bruke tykke, varme sokker og hansker som holder seg varme, også under sterk vind. Det er ikke alle som liker å bruke hatt eller lue, og da kan et pannebånd være et godt kompromiss.

For de som ikke er helt klare til å legge bort høstjakken, kan man fore under klærne med en boblevest. Boblevesten er også populær alene, gjerne over en fargerik ullgenser, og de fleste har praktiske lommer.