Høstsesongen begynner!

Square

Etter en lang og varm sommer, er det omsider tid for å ta frem høst klærne. r parajumper er svært in nå og er et godt eksempel på høst klær. I tillegg til parajumper, har striper gjort et stort comeback i 2018. Her finner du mange flotte utvalg Magisk garderobe med striper, i tillegg til gode tips.

Men hva er det som kjennetegner høst mote best? For min del er det nok fargene som først dukker opp i hodet mitt. Rød, oransje, brun, gul og burgunder er de fargene jeg forbinder med årstiden. Det stammer jo mest fra bladene som faller fra trærne. I tillegg ser jeg for meg store skjerf og søte, hvite votter.

Det folk ofte tror, er at man må dekke seg til med stilongs og flere lag med klær når september begynner for å kunne holde seg varm. Trikset er egentlig å ha varme klær på overkroppen for det er der man er mest sensitiv. Derfor hadde det gått helt fint å tatt på seg en varm strømpebukse, et svart skjørt og kanskje en rød ullgenser. Hvis man legger til noen flotte, men varme, sko og et skjerf er man klar til å utkonkurrere alle mote ikonene vi finner i magasinene.

Innenfor sko-avdelingen vil jeg anbefale Timberlands eller Uggs. Kriteriet mitt om du vil kjøpe Uggs, er at de burde være falske i motsetning til at de er laget av ekte ull. De fungerer like effektivt. Grunnen til at jeg anbefaler disse to skomerkene, er fordi de er begge svært komfortable og varme. Mange høst- og vintersko er veldig stive, for varmen, men disse to er meget fleksible. Det gjør det enklere å bevege seg i dem og jeg har selv aldri fått gnagsår av noen av dem.

Sminken kan også enkelt tilpasses den kalde sesongen. Her er det bare til å finne gull, bronse og kopper øyenskygger til øyelokket. I hjørnene kan man bruke en blandingsfarge som rød, gul eller oransje. Mørke leppestifter er svært in når det kommer til høst sminke, så jeg ville anbefalt en mørkebrun, lilla eller mørkerød. Rosa- og oransjefarget passer litt dårlig. Lyse farger, men unntak av gult, passer ikke til denne årstiden.

Selv om mote og sminke er veldig gøy, er nok det viktigste at du plasserer mesteparten av fokuset ditt på helsen din. Det er ikke bare morsomme klesstiler og kakao som kommer til overflaten rundt denne tiden. Forkjølelse og influensa er dessverre også noe som oppstår. Derfor er mitt beste tips å huske å få i seg nok mat, få nok søvn og selv om man klær seg pent og varmt, skader det aldri med en paraply. Man vet aldri når det kan begynne å regne.