Rideklærne du må ha!

Square

Det nyeste nye av rideklær som har tatt moteverdenen med storm er FOR HORSES. Selskapet produserer klærne med multi-stretch og gode tekniske egenskaper for komfort og ekstra holdbare. Ridebuksene har blant annet tatt Norge med storm, og butikker som Equishop i Oslo lover å legge ut flere plagg ut på markedet. FOR HORSES er et selskap fra Italia som er dannet av ekteparet Giovanna Novela og Andrea Piovan i 2002. Baktanken var å designe kvalitetsklær på bakgrunn av deres interesse for ridesporten. Deres mål var fra starten av å produsere eksklusive og unike produkter som de allerede fra starten av lyktes med. Deres elegante særpreg av design for noen rideklær er derfor noe du bare må ha!

En mann som rir.

For lignende elegante og unike klær se shopello.no sitt store utvalg til lave priser online. Giovanna har bred erfaring innen tekstildesign, da spesielt med sportstøy for dans og fritid. Hennes ektemann Andrea er en godt erfaren tekstilingeniør, og gjør paret til en god kombinasjon for å designe klær. Giovanna drev et firma for danseklær, og på 80-tallet introduserte familien hennes et helt nytt konsept med lifestyle danseklær. Dette slo gjennom og endret klesindustrien. Hennes egen mor var stylist, hennes brødre var stylister og hennes far var en sikker entreprenør med god intuisjon for det nyeste av trender. Kolleksjonen for selskapet er utviklet etter kontinuerlig forskning på motetrender og kvalitet. Det er blitt gjennomgått sikker studie av bekledning og design for å sikre det beste av materiale. Deres store fokus er selvsagt på de siste motetrendene på markedet men også utviklet for respekt for den som hestens velvære og rytteren. Når det kommer til testing av klærne, så er de testet i de mest ekstreme brukssituasjoner, slik at ryttere ikke får en overraskelse når dem rir i klærne til FOR HORSES.

Elegantisk design fra Italia

Klesdokke i svart.

Design av rideklær med bakgrunn fra Italia, står bak det mest eksklusive FOR HORSES. Ekteparet bak selskapet har bred erfaring innen design og tekstil noe som merkes på kvaliteten av klærne. Helt siden oppstarten i 2002 har de tatt markedet med storm, selv på motefronten. FOR HORSES er spesielt etterspurt i Norge, etter at det først ble lansert. Best av alt så er de komfortabel for både deg som rytter og hesten du rir på. FOR HORSES tilbyr ikke bare kjedelige rideklær men trendy rideklær av høy kvalitet. De er designet allsidig for alle forhold og ikke minst arenaer. Tøyet er holdbar, er termisk isolert, motstand mot vind og vann. For ekstra komfort og passform kommer av at klærne produseres i multi-stretch. Slik kan du bevege deg akkurat som du vil, uten at det er til plage for deg. Dessuten så er alle tekstiler som er brukt, lette, pustende og ikke minst svettetransporterende. De unike detaljene og designet har også blitt en del av et mer trendy hverdagstøy. Så hvorfor ikke gå for et moteriktig plagg som er langt mer unikt og behagelig å ha på seg?