Magisk garderobe med striper!

Square

Det er alltid spennende å være tilskuer når sesongens kolleksjoner vises frem på catwalken. Her kan du snappe opp noen hemmeligheter og triks hva angår motestiler. Er du glad i å kle deg i mønstre? Da kan du anvende disse til din fordel, uansett hvilken størrelse du bruker! Har du lyst fremheve enkelte deler av kroppen, eller stikk motsatt gjemme dem bort, så er det en stor fordel å ha litt kunnskap om stil før du velger antrekk. Årets vårkolleksjoner viser en hot trend når det kommer til forskjellige typer mønstre. Her har spesielt stripene kommet tilbake i motebildet for fullt, og det er en spennende trend som ifølge stylistene kan gjøre underverker for figuren vår. Har du litt angst for å kle deg i striper? Da er tiden inne for å forvandle garderoben med noen magiske striper. Uansett hvilken fasong du har, så er det lett å kle seg til både fritid og fest med et par striper i vårgarderoben. Hvordan styler du antrekket med striper?

Gled deg over vårens striper!

Du vil fryde deg over den store friheten striper vil tilsette vårens garderobe. Uansett hvilket motehus du har et ekstra øye for, så vil alle flørte litt med de magiske stripene i sine vårkolleksjoner. De kommer i flere forskjellige varianter og er en detalj som virker iøynefallende og ikke altfor skrikende. Sett vekk fra det å skape et godt blikkfang, så er de også et element som kan fremheve fasongen på akkurat den måten du ønsker. For ekstra vidde ved for eksempel bryster, hofter og rumpe vil du gjerne velge horisontale striper. Vertikale striper er derimot supert hvis du ønsker å redusere inntrykket, som for eksempel en stripete bluse med v-hals. Ønsker du mer kurver? Da vil en kjole med striper over midjen og diagonalt over magen være et must i årets vårgarderobe, uansett anledning. En matchende over- og underdel kan forlenge kroppen din og gi deg mer høyde. Er du nysgjerrig og ønsker å prøve nye ting? I så fall bør du absolutt kle deg opp fra topp til tå i et av sesongens matchende antrekk, bedre kjent som pysjamas-looken. Kanskje har du, mamma eller tante noen stripete vintageklær liggende på lur?

Striper til alle anledninger!

I motebildet har også blazeren kommet tilbake, og du kan godt bryte et stripete plagg med et av vårens nøytrale jakker, for ikke å snakke om vesker. Ton ned et matchende sett i striper med f.eks. en nøytral cardigan eller en grå blazer. Striper glir lett inn i alle anledninger, og den maritime genseren kan godt kombineres med en lekker lakkbukse- eller skjørt til festen for en kul kontrast. Hva er vel bedre enn et lekent plagg i den ellers så lille kofferten når du skal på et av vårens moteshow? Stripene vil så definitivt utmerke seg på den røde løperen denne våren. Søker du litt mer rom til å betale tilbake lånet til gründerdrømmen som designer, kan du få hjelp med refinansiering hos Sambla. For noen pene detaljer kan du alltids style antrekket med et silkeskjerf i striper rundt halsen eller som et belte rundt livet for en lekker stil. Uansett hvem du er, så vil du garantert falle for et par antrekk i striper.