Hvordan style antrekket i vinter

Square

Har du sett siste nytt på motefronten og oppdatert høst/vintergarderoben for kommende sesong? Uansett hvilken stil du har, finner du garantert dine favoritter. Ja, i år har motebildet blitt delt opp, slik at du kan finne den stilen som macher ditt stjernetegn. Kombiner den tidløse myke genseren med det glamorøse og futuristiske. Mote har alltid vært påvirket av verdensbildet. Høsten/vinteren dette året vil du kanskje forsvinne ned i den myke, trygge teddybjørnkåpen mens verden roper ut? Morsomme mønstre og deilige stoffer er deilig å krype ned i når verden blir stadig tøffere. Hvilken personlighet har du? Er du samfunnsorientert? Betyr det spirituelle noe for deg eller er du bare fascinert av myke, lekre stoffer og spennende design? Det er bare noen av flere faktorer som vil påvirke hvordan du styler ditt antrekk i vinter!

Hva inneholder høst- og vintergarderoben i år?

Liker du vintage, vil du elske veskene og skoene med broderier og strikkedetaljer. Med andre ord, du kan finne mange skatter blant mammas, og kanskje mormors sko, støvler og vesker. Tilbehøret er gjerne fargerikt og originalt. Store smykker skal være så synlige som mulig. Til garderobeskapet vil du investere i, og supplere med klær i dype juvelfarger som kongeblått, dyp lilla eller for eksempel burgunder og rødt. Stoffene varierer fra grovt strikk til fløyel, med polkadotter, og detaljer som fjær og blomster. Moteskaperne har også skapt en unik stil som matcher stjernetegnet ditt. Den stolte Løven vil gjerne kle seg i en gyllen look fra Dolce & Gabbana, imens Vannmannen foretrekker et glamorøst, glitrende antrekk fra den futuristiske designeren Mugler.

Høsten ansees for å være den fineste motesesongen gjennom hele året. Uansett om du skal kle deg i en stil som matcher stjernetegnet ditt
eller ikke, bugner butikkene med spennende plagg. De komfortable slip-in kjolene kan anvendes til hverdag og fest, og kommer i silke, viskose, bomull eller lin. Ta fram sommerfestivalens korte og lange kjoler og style med nye statement smykker. Den korte bruker du med boots eller sneakers mens den lange vil passer godt med et par lekre støvletter. Bytt ut olajakken fra i høst, med en lun hettegenser og skinnjakke når det blir kaldere. Det er fullt mulig å være stilig selv om temperaturene endrer seg. Ta med deg en liten del av sommeren inn i den kaldere delen av året med tykke strømpebukser.

Denim er et must-have i høst/vinter!

I tillegg til de løse kjolene fra 70-tallet florerer det også i motebildet mye denim. Bukser, korte korte og lange, opprevet eller med patchwork har alle en viktig rolle i denne sesongen. En kort vid bukse passer ypperlig både på jobb og på fritiden. Kombiner gjerne med en olajakken. Denim lag på lag er et “must-have” for moteløven. Style med korte boots eller høye støvletter under buksene. For en komfortabel look bruk gjerne boyfriend jeansen i med morsomme innslag av andre farger. Et tidløst valg, er den lyse, klassiske stretchjeansen, nå med slitasje ved knærne. Kombiner gjerne med et par vintage reebok sko
en blomstrende bluse og en blå bomberjakke. Faller valget på 70-tallets slengbukser, style den med lekre plagg i patchworkstyle den sammen med et par høye støvletter og en kort skinnjakke. Det er gøy å leke med forskjellige denimdesign, og jo flere lag jo bedre. Bruk ikke tøymykner i vaskemaskin når du vasker denim, og husk å vrenge plagget før du vasker for å beholde kvaliteten.